Ruta Colombina de Barcelona amb en Jordi Bilbeny | 6 juliol


Barcelona, una ciutat plena d'història i secrets amagats, es convertirà en l'escenari d'una ruta única el proper dissabte, 6 de juliol de 2024. L'Institut Nova Història (INH) organitza la "Ruta Colombina per Barcelona", un recorregut històric i decolonial comentat per l'escriptor, filòleg i investigador en història Jordi Bilbeny, cap de recerques de l'Institut Nova Història. Aquesta ruta ofereix una oportunitat única per explorar els racons més rellevants de la ciutat en relació amb el català Cristòfor Colom i descobrir els misteris que envolten la seva figura tan censurada.

La jornada començarà a les deu del matí a la Plaça Duc de Medinacelli, un indret històricament significatiu. Al llarg de la visita, Jordi Bilbeny compartirà els seus amplis coneixements sobre en Colom i la seva connexió amb Catalunya i Barcelona, aportant una perspectiva nova sobre l'almirall i el seu llegat.

Per als participants que desitgin completar l'experiència amb un dinar, hi haurà l'opció de menjar al restaurant que ocupa l'antiga casa d'En Colom. És important tenir en compte que el preu del menú no està inclòs en el cost de l'activitat.

L'activitat té un preu de 25 € per a l'entrada general i de 20 € per als adherits de l'INH. El pagament es realitzarà en efectiu el mateix dia de l'esdeveniment. En cas de condicions meteorològiques adverses, els participants seran notificats per correu electrònic i telèfon. Si desitgeu reservar més d'una plaça, especifiqueu els noms de les persones acompanyants al camp de comentaris en el moment de la inscripció.

No deixeu passar aquesta oportunitat única de descobrir un episodi més de la descoberta catalana d'Amèrica de la mà d'un dels seus grans coneixedors.